Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 300 g de leche
- 30 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de fuerza
Rosquillas
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 120 g de azúcar
- 550 g de harina de fuerza (y un poco más para trabajar la masa)
- ½ cucharadita de sal
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos pequeños)
Para freír y rebozar
- 1000 g de aceite para freír
- 4 cucharadas de azúcar
- 1 cucharada colmada de canela molida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 755 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 7.65 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bollos de leche rellenos de chocolate
2hod. 30min
Minirrosquillas americanas (doughnetes)
3 Std.
Bambas Boston cream
2hod.
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1hod. 30min
Baño de azúcar
5 min
Petisús (éclairs)
1h 50min
Xuxos de crema
1hod. 30min
Palmeritas de hojaldre bañadas con chocolate
5 Std.
Palmeritas de hojaldre
1h 15min
Magdalenas de nata
1hod.
Bambas de nata
1h 50min
Suizos
2hod. 30min