Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 60 g de aceite de girasol
- 80 g de azúcar
- 250 g de harina de fuerza
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de vainilla líquida
- 200 - 220 g de chocolate con leche (10 barritas)
- 30 - 40 g de mantequilla fundida
- Voeding
- per 10 unidades
- Calorieën
- 15210 kJ / 3640 kcal
- Eiwitten
- 70.2 g
- Koolhydraten
- 523.7 g
- Vetten
- 140.3 g
- Vezels
- 21.9 g
Alternatieve recepten
Roscón de Reyes
4h
Brioche de chocolate y avellana
2 godz. 20 min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min
Molletes de Antequera
2 godz. 45 min
Masa básica de pizza
1h
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3h 35min
Ensaimadas individuales
9 godz.
Magdalenas rellenas de chocolate
30min
Magdalenas de nata
1h
Bambas de nata
1h 50 min
Suizos
2h 30min