Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 trozo de mantequilla para engrasar
- 4 huevos
- 400 g de azúcar (y 4-5 cucharadas más para espolvorear)
- 200 g de mantequilla en trozos
- 200 g de nata
- 400 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2287.2 kJ / 547.2 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 24.6 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vieiras "Rias baixas"
1 godz. 10 min
Orejas de carnaval
30 min
Empanada de sardinas
1h 15min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15min
Roscón gallego
1 godz. 30 min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 Std.
Masa para empanada con levadura
1h 20min
Empanada de maíz con vieiras
1 godz. 30 min
Empanada de raxo
2 Std. 30 Min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1 Std. 50 Min
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Filloas
1 godz.