Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho genovés
- 1 cucharadita de mantequilla
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 100 g de agua
- 130 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Crema de yemas
- 150 g de azúcar
- 50 g de agua
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharada de maicena
Montaje
- 500 g de nata montada
- 2 cucharadas de azúcar (para caramelizar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2138 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 6.18 g
- Koolhydraten
- 66.08 g
- Vetten
- 24.68 g
- Vezels
- 0.62 g
Alternatieve recepten
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Crema pastelera
10 min
Petisús (éclairs)
1h 50 min
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 Std. 40 Min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Bambas de nata
1h 50 min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Nata de trufa
8 Std. 15 Min
Brazo de gitano
3h