Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 60 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Masa choux
- 120 g de leche
- 130 g de agua
- 100 g de mantequilla
- 1 pellizco de sal
- 5 g de azúcar
- 160 g de harina de repostería
- 4 huevos (60-65 g c/u)
Glaseado y montaje
- 200 g de azúcar glas
- 1 clara de huevo
- 4 - 5 gotas de zumo de limón
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 270 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 1.88 g
- Koolhydraten
- 7.78 g
- Vetten
- 2.88 g
- Vezels
- 0.12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Raquetas de crema (Castilla y León)
3h 15min
Crema pastelera
10 Min
Masa choux
2h
Minirroscón de Reyes
3 Std.
Tarta San Marcos
4h
Canutillos de crema
3 Std.
Pastas de té rizadas
40min
Milhojas con crema pastelera y nata
1 Std.
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 Std.
Brazo de gitano
3 Std.