
Apparaten en accessoires
Petisús (éclairs)
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u. 50min
60 unidades
Ingrediënten
Crema pastelera
-
de leche500 g
-
de harina de repostería60 g
-
huevos2
-
yemas de huevo2
-
de azúcar vainillado1 cucharada
-
de azúcar70 g
Masa choux
-
de leche120 g
-
de agua130 g
-
de mantequilla100 g
-
de sal1 pellizco
-
de azúcar5 g
-
de harina de repostería160 g
-
huevos (60-65 g c/u)4
Glaseado y montaje
-
de azúcar glas200 g
-
clara de huevo1
-
de zumo de limón4 - 5 gotas
Voeding per 1 unidad
Calorieën
65 kcal /
270 kJ
Eiwitten
1.88 g
Vetten
2.88 g
Koolhydraten
7.78 g
Vezels
0.12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Repostería
80 recepten
Spanje
Spanje