Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 35 g de azúcar
- 30 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de azúcar vainillado
Otras elaboraciones y montaje
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 2 cucharadas de azúcar glas
- 1 lámina de masa de hojaldre de 30x40 cm (aprox. 275 g)
- 1 huevo batido para pincelar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 928 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 4.01 g
- Koolhydraten
- 15.06 g
- Vetten
- 16.19 g
- Vezels
- 0.43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cañas de nata
30min
Crema pastelera
10min
Milhojas de chocolate y nata
2h 30min
Buñuelos de viento
1h
Canutillos de crema
3 Std.
Brazo de gitano
3 Std.
Tarta San Marcos
4sa
Bambas de nata
1h 50min
Petisús (éclairs)
1h 50min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35 min
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25h 40min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h