Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 35 g de azúcar
- 30 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de azúcar vainillado
Otras elaboraciones y montaje
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 2 cucharadas de azúcar glas
- 1 lámina de masa de hojaldre de 30x40 cm (aprox. 275 g)
- 1 huevo batido para pincelar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 928 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 4.01 g
- Koolhydraten
- 15.06 g
- Vetten
- 16.19 g
- Vezels
- 0.43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10 min
Buñuelos de viento
1h
Cañas de nata
30min
Petisús (éclairs)
1h 50 min
Tarta San Marcos
4h
Canutillos de crema
3h
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2h
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 Std. 40 Min
Bambas de nata
1h 50 min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Brazo de gitano
3h