Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 450 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 150 g de aceite de oliva
- 150 g de vino blanco
- 1 yema de huevo
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 300 g de nueces peladas
- 150 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 1 - 2 cucharadas de miel (optioneel)
- 100 g licor de anís
Montaje y fritura
- 400 - 500 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1350 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 4.66 g
- Koolhydraten
- 24.17 g
- Vetten
- 22.17 g
- Vezels
- 1.71 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2h
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10 godz. 15 min
Rollo de bonito
1 Std. 10 Min
Bollos preñaos
2h 30min
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2h
Frixuelos de Cangas del Narcea
40min
Cubiletes (Asturias)
1h 50 min.
Tortos de maíz al horno con picadillo y huevos de codorniz
1h 15min
Crema de andaricas
50min
Pastel de cabracho
2 godz. 50 min
Pastas de té rizadas
40min
Rosquillas
30min