Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 450 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 150 g de aceite de oliva
- 150 g de vino blanco
- 1 yema de huevo
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 300 g de nueces peladas
- 150 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 1 - 2 cucharadas de miel (optioneel)
- 100 g licor de anís
Montaje y fritura
- 400 - 500 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1350 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 4.66 g
- Koolhydraten
- 24.17 g
- Vetten
- 22.17 g
- Vezels
- 1.71 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2 Std.
Croquetones de picadillo de chorizo
9h 15min
Rollo de bonito
1h 10min
Frixuelos de Cangas del Narcea
40 dk
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10h 15min
Figuritas de mazapán
1sa
Crema de andaricas
50min
Rosquillas
30 dk
Pastel de cabracho
2sa 50 dk
Croquetas de bonito
9h 15min
Tortos de maíz al horno con picadillo y huevos de codorniz
1sa 15 dk
Croquetas de mejillones
9h 10min