Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 180 g de agua
- 95 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 90 g de margarina
- 560 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 20 g de levadura de panadería deshidratada (4 sobres)
- 1 huevo batido para pincelar
Crema de mantequilla
- 200 g de azúcar
- 100 g de agua
- 200 g de mantequilla Lurpak® a temperatura ambiente
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1166 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 4.16 g
- Koolhydraten
- 35.66 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 1.05 g
Alternatieve recepten
Raquetas de crema (Castilla y León)
3h 15min
Roscón de Reyes
4 Std.
Carolinas
50min
Carbayones
1h 25min
Minirroscón de Reyes
3h
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Pastel vasco (Gateau basque)
3h 10min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50min
Canutillos de crema
3h
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Suizos
2h 30min
Rosquillas
30 min