Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 100 g de azúcar
- 500 g de leche
- 30 g de harina
- 30 g de maicena
- 3 huevos
-
1
cucharada de vainilla líquida
of 1 cucharada de azúcar vainillado
Masa
- 180 g de leche
- 60 g de agua
- 60 g de aceite (y un poco más para formar las pelotas)
- 60 g de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca
- 350 g harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
- harina
- 400 - 500 g de aceite (para freír)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 752 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brazo de gitano
3 Std.
Crema pastelera
10min
Masa choux
2 Std.
Profiteroles de tiramisú
4 godz.
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 Std. 10 Min
Canutillos de crema
3 Std.
Tarta San Marcos
4 godz.
Petisús (éclairs)
1 godz. 50 min
Pastas de té rizadas
40min
Suizos
2h 30min
Xuxos de crema
1h 30min
Bambas de nata
1 godz. 50 min