Apparaten en accessoires
Ganache de chocolate
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
375 g
Ingrediënten
-
150 g de nata (35% de grasa)
-
150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
30 g de azúcar
-
45 g de mantequilla en trozos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 375 g
Eiwitten
14.3 g
Calorieën
6719 kJ /
1607 kcal
Vetten
125.1 g
Vezels
19.7 g
Koolhydraten
105.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Repostería
80 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je het ook leuk...
Chiffon de chocolate y buttercream
2u. 30min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5u.
Baño de chocolate
5min
Almíbar básico
10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Bizcocho genovés
1u. 50min
Crema de mantequilla
5min
Glaseado blanco
5min
Nata de trufa
8u. 15min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Ganache de chocolate blanco
1u. 5min