Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frosting de chocolate y mantequilla
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 200 g de azúcar glas
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 13976.5 kJ / 3343.7 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 287.6 g
- Vetten
- 237.5 g
- Vezels
- 24.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiffon de chocolate y buttercream
2 godz. 30 min
Bizcocho triple de chocolate
2 godz. 20 min
Ganache de chocolate
1 godz. 10 min
Red velvet cake
5 Std.
Frosting de chocolate y queso cremoso
10 min
Frosting de mascarpone y cacao
10 min
Chocolate fudge cake
5 Std. 45 Min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Ganache de chocolate blanco
1h 5min
Coberturas de chocolate y aceite
15 Min
Crema de mantequilla
5 min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2h 45min