Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 200 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
Masa
- 100 g de naranja confitada en trozos
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de chocolate con leche en trozos
- 500 g de harina de fuerza
- 15 g de levadura prensada fresca
- 200 g de azúcar
- 3 huevos
- 2 yemas de huevo
- 100 g de leche
- 1 pellizco de sal
- 20 g de licor de naranja
- 100 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos pequeños
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 12086 kJ / 2891 kcal
- Eiwitten
- 64.9 g
- Koolhydraten
- 438.2 g
- Vetten
- 97.56 g
- Vezels
- 22.83 g
Alternatieve recepten
Roscón de Reyes
4j
Pandoro veronés hojaldrado
12h
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 Std.
Bizcochos de soletilla
35min
Crema pastelera
10min
Buñuelos de viento
1h
Minirroscón de Reyes
3 Std.
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4h 20min
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11 godz.
Ensaimadas individuales
9 godz.
Panettone de avellanas y marron glacé
18h 10min
Nata de trufa
8 Std. 15 Min