Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base de bizcocho
- 4 huevos
- 200 g de azúcar
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (reserve una cucharadita para engrasar el molde)
- 200 g de chocolate soluble en polvo tipo Nesquik® (reserve una cucharada para espolvorear el molde)
- 110 g de vino tinto
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Cobertura de chocolates
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 100 g de chocolate con leche en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2463 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 35.1 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frosting de chocolate y mantequilla
10 Min
Bizcocho cebra
1 godz. 10 min
Chocolate fudge cake
5 godz. 45 min
Bomba de chocolate
4 Std.
Tarta Dobos
2h 40min
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5 Std. 30 Min
Tarta de chocolate y fresas
2h 15min
Bizcocho de chocolate y nueces
1 godz. 40 min
Bizcocho triple de chocolate
2 Std. 20 Min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1 godz. 10 min
Tarta Sacher
3h