Tarta de chocolate con dos texturas

Tarta de chocolate con dos texturas

4.6 240 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
10 raciones

Ingrediënten

Base de bizcocho
  • mantequilla para untar
  • chocolate soluble en polvo para espolvorear
  • 4 huevos
  • 200 g de azúcar
  • 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
  • 200 g de chocolate soluble en polvo tipo Nesquik®
  • 110 g de vino tinto
  • 200 g de harina de repostería
  • 16 g de polvo de hornear (1 sobre)
  • 1 pellizco de sal
Cobertura de chocolates
  • 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
  • 100 g de chocolate con leche en trozos

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 354.3 mg
Eiwitten 8.7 g
Calorieën 2312 kJ / 553 kcal
Vetten 29.9 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 18.1 g
Koolhydraten 61.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...