Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de agua
- 800 g de hojas de acelgas limpias troceadas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 dientes de ajo laminados
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizco de pimienta molida
- 600 g de leche
- 50 g de maicena
- 20 g de mantequilla
- 1 pellizcos de nuez moscada molida
- 50 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1588 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 14.39 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 2.51 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza con bechamel de espinacas
1h 10 min
Espinacas a la crema con huevos poché
35 min
Berenjenas rellenas de espinacas y atún
50 min
Coliflor con bechamel
55 min
Acelgas con tomate
30 min
Espinacas con patatas
30 min
Acelgas en adobillo
40 min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30 min
Tortilla de acelga rellena de tomate, queso y jamón serrano
30 min
Papillote de pencas de acelga
30 min
Lasaña de calabacines y pimientos con paté de berenjenas
1h 30min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1h 30min