Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de agua
- 800 g de hojas de acelgas limpias troceadas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 dientes de ajo laminados
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizco de pimienta molida
- 600 g de leche
- 50 g de maicena
- 20 g de mantequilla
- 1 pellizcos de nuez moscada molida
- 50 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1588 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 14.39 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 2.51 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Acelgas en adobillo
40min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30min
Arroz con puerro, apio, espinacas y champiñones
30min
Tortilla de acelga rellena de tomate, queso y jamón serrano
30min
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Coliflor con bechamel
55min
Acelgas con pollo y verduras para dos
30min
Espinacas con patatas
30min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1 Std. 15 Min
Papillote de pencas de acelga
30min
Calabacines rellenos de arroz y carne
1h