Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de agua
- 20 g de aceite
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina (preferiblemente mitad de fuerza y mitad normal)
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de queso emmental rallado
- 2 cebollas grandes en aros finos
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1482 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Focaccia de Puglia
1h
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1 Std. 40 Min
Calzone con pimientos y chorizo
2 Std.
Pizza de patata con verduras
1 godz. 45 min
Tarta flambeada alsaciana
1 Std. 5 Min
Coca de puerros y beicon
1h 50min
Focaccia con manzana al tomillo
2h 10min
Empanada de alcachofas
1h
Bao buns vegetarianos
40 min
Bagels
2 Std.
Pizza cuatro quesos
1 Std. 30 Min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min