Compatibele versies
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla roja en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino tinto
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 1470 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Conejo en salsa de chocolate y mantequilla de cacahuete
50min
Atún Wellington con salsa de piquillos
2 Std. 20 Min
The passion fruit and pisco sour drink (Andrés Madrigal)
174h
Salsa de limón para carnes blancas
5 Min
Salsa bearnesa
15 Min
Pechuga de pavo al curry
50min
Presa ibérica con torta del Casar
30min
Escalopines al limón y vino blanco
35min
Tartar de buey
10 Min
Salsa chimichurri indiana
10 Min
Risotto al vino tinto
25 Min