Compatibele versies
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla roja en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino tinto
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 1470 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de limón para carnes blancas
5min
Paté de higaditos de pollo
4h 15min
Salsa de Pedro Ximénez
35 min
Salsa bearnesa
15min
Salsa holandesa
15min
Carrilleras de cerdo al vino tinto (Al vacío)
8 Std. 45 Min
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Pechuga de pavo al curry
50min
Escalopines al limón y vino blanco
35 min
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes
50min
Gulash con cerveza
1h 10min
Pollo asado con tapenade y pure de patata con cebollas caramelizadas
2 Std. 15 Min