![Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas) Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/16D13770-9064-4E97-AC80-E64BAB447F2C/Derivates/08F244D5-308B-4204-B438-6CAD6DC1FC93.jpg)
Compatibele versies
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla roja en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino tinto
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 1470 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de limón para carnes blancas
5 Min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 Min
Salsa de albahaca para pasta (pesto ligero)
5 Min
Salsa de torta del Casar
10 Min
Crema de maíz con guisantes frescos
45 Min
Salsa picante de cebolleta y cilantro
5 Min
Salsa bearnesa
15 Min
Paté de champiñones y nueces
5 Min
Salsa holandesa de pimiento y pimentón (Espesar)
15 Min
Salsa de queso azul
10 Min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15 Std. 15 Min
Paté de higaditos de pollo
4 godz. 15 min