Compatibele versies
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de cebolla roja en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino tinto
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas
- Voeding
- per 35 g
- Calorieën
- 206 kJ / 49 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 118.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté de higaditos de pollo
4h 15min
Pechuga de pavo al curry
50min
Sofrito de cebolla y ajo
10 min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45min
Salsa bearnesa
15min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45min
Salsa de carne. Verduras al vapor
50min
Escalopines al limón y vino blanco
35min
Cabezada de cerdo con manzanas especiadas
1h 40 min.
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Mayonesa
5 min
Puré congelado de espinacas escaldadas
30min