Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 60 g de pimiento rojo en conserva (escurrido)
- 30 g aceitunas verdes sin hueso
- 1 huevo duro
- 130 g de atún en aceite (escurrido)
- 2 láminas de masa de hojaldre de aprox. 25x40 cm (550 g)
- 2 cucharaditas de azúcar glas (optioneel)
- 1 huevo batido (para pintar)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 648 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 3.94 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 11.07 g
- Vezels
- 0.66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Huevos a la florentina
40min
Empanadas criollas
3 Std.
Huevos rellenos de quesitos, cebolleta y apio
30min
Empanadillas de Lorca
2 Std.
Empanadillas de pollo
1 godz. 45 min
Empanada de bonito
1h 20min
Empanada de raxo
2h 30min
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2h 30min
Agujas de ternera
1 Std. 40 Min
Pastel de pollo al estilo mediterráneo
50min
Quiche de tomate y atún
30min
Empanadillas de bonito y pisto
1 godz. 45 min