Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 60 g de pimiento rojo en conserva (escurrido)
- 30 g aceitunas verdes sin hueso
- 1 huevo duro
- 130 g de atún en aceite (escurrido)
- 2 láminas de masa de hojaldre de aprox. 25x40 cm (550 g)
- 2 cucharaditas de azúcar glas (optioneel)
- 1 huevo batido (para pintar)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 648 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 3.94 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 11.07 g
- Vezels
- 0.66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buñuelos de acelga
45 min
Empanadillas de Lorca
2 Std.
Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)
1 godz.
Costrada de espinacas y queso feta
1 godz.
Tarta salada de calabaza y espinacas
1h 20min
Empanadillas de puerro y queso
1 godz.
Empanada de huevo, hierbas frescas y acelgas
1 Std. 50 Min
Empanada de bonito
1h 20min
Pizza con bechamel de espinacas
1 godz. 10 min
Empanadillas de berenjena y calabacín con queso
1 Std. 40 Min
Coca de puerros y beicon
1 Std. 50 Min
Agujas de ternera
1 Std. 40 Min