Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de agua
- 400 g de pulpa de calabaza (en trozos de 2-3 cm)
- 250 g de harina de trigo (y algo más para espolvorear)
- 10 g de levadura prensada fresca
- 15 g de azúcar
- 300 g de harina de fuerza
- 50 g de leche
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 15 g de sal
- 2 cucharadas aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 75.2 g
- Vetten
- 11.4 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1h 5min
Bollos suizos de calabaza y canela
2h
Cinnamon rolls de calabaza
2 Std. 15 Min
Scones con pasas y nueces
30 Min
Pan rústico de cúrcuma
9 Std. 30 Min
Brioche danés (Brunsviger)
2h
Bretzel
1h 15min
Galletas de alubias
25 Min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3h
Magdalenas de zanahoria
30 Min
Muffins de calabaza y manzana con copos de avena
1h
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 Std. 15 Min