Pan exprés sin gluten

Pan exprés sin gluten

4.5 201 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
16 rebanadas

Ingrediënten

  • 2 claras de huevo
  • 4 - 6 gotas de zumo de limón
  • 350 g de agua
  • 1 cucharada de vinagre
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para untar)
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 40 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
  • 450 g de harina panificable sin gluten
  • 50 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten (y un poco más para espolvorear)
  • 1 cucharadita de sal

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 rebanada

Eiwitten 3.98 g
Calorieën 511 kJ / 122 kcal
Vetten 1.67 g
Vezels 1.27 g
Koolhydraten 22.82 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...