Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 claras de huevo
- 4 - 6 gotas de zumo de limón
- 350 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 20 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para untar)
- 1 cucharadita de azúcar
- 40 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 450 g de harina panificable sin gluten
- 50 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 511 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 3.98 g
- Koolhydraten
- 22.82 g
- Vetten
- 1.67 g
- Vezels
- 1.27 g
Alternatieve recepten
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan de brioche sin gluten
2hod. 50min
Scones sin gluten
30 min
Piadinas sin gluten
45 min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1h 10min
Lasaña sin gluten
2 godz.
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 godz.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 godz. 20 min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Crêpes sin gluten
45 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2hod. 50min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h