Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta de almendras
- 100 g de azúcar glas
- 120 g de almendra molida
- 20 g de clara de huevo
Stollen
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 400 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 40 g de levadura prensada fresca
- 120 g de leche a temperatura ambiente
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 250 g de pasas sin semillas
- 50 g de naranja confitada troceada
- 50 g de frutas confitadas variadas troceadas
- 40 g de ron
Horneado
- 80 g de mantequilla fundida
- 50 g de azúcar glas
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1104 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 3.62 g
- Koolhydraten
- 29.87 g
- Vetten
- 13.42 g
- Vezels
- 1.98 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kugelhopf alsaciano
4h
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3h
Stollen
1h 20min
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Mermelada de fresas
1h 5min
Strudel de manzana
1h 20min
Bundt cake de especias
2h
Crumble de coco y manzana
50min
Tarta de Linz (Linzertorte)
1h
Cake especiado de Navidad
3 godz. 50 min
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4 Std. 20 Min
Masa sablé con almendras (sin huevo)
45min