Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta de almendras
- 100 g de azúcar glas
- 120 g de almendra molida
- 20 g de clara de huevo
Stollen
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 400 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 40 g de levadura prensada fresca
- 120 g de leche a temperatura ambiente
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 250 g de pasas sin semillas
- 50 g de naranja confitada troceada
- 50 g de frutas confitadas variadas troceadas
- 40 g de ron
Horneado
- 80 g de mantequilla fundida
- 50 g de azúcar glas
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1104 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 3.62 g
- Koolhydraten
- 29.87 g
- Vetten
- 13.42 g
- Vezels
- 1.98 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de Cádiz
6h
Tarta de cerezas y albaricoques
1 godz.
Jalea de ruibarbo, jengibre y clavo
45 min
Cake de naranja confitada y almendra
3h
Crumble de coco y manzana
50min
Galette des Rois de manzana y dulce de leche
2 godz. 30 min
Bundt cake de especias
2 godz.
Clafouti de cerezas
1 godz. 20 min
Cake especiado de Navidad
3 Std. 50 Min
Amaretti
1 godz. 20 min
Cake de arándanos
1h 30min
Strudel de manzana
1 godz. 20 min