Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prefermento
- 180 g de leche
- 10 g de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 20 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
Masa
- 3 huevos
- 380 g de harina panificable sin gluten Adpan® (y un poco más para espolvorear)
- 60 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de psyllium
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para untar)
Horneado
- 1 huevo batido (para pincelar)
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1050 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 3.81 g
- Koolhydraten
- 32.49 g
- Vetten
- 10.14 g
- Vezels
- 3.76 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan exprés sin gluten
1hod.
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pastas de almendra sin gluten
1hod.
Hojaldre rápido (sin gluten)
1hod.
Roscón de Reyes sin gluten
2 Std. 45 Min
Scones sin gluten
30 min
Piadinas sin gluten
45 min
Pan de molde sin gluten
14h
Magdalenas de limón (sin gluten)
1h 15min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2hod. 50min