Pan de brioche sin gluten

Pan de brioche sin gluten

4.4 39 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 50min
12 rebanadas

Ingrediënten

Prefermento
  • 180 g de leche
  • 10 g de azúcar
  • 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
  • 20 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
Masa
  • 3 huevos
  • 380 g de harina panificable sin gluten Adpan® (y un poco más para espolvorear)
  • 60 g de azúcar
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 cucharadas de psyllium
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para untar)
Horneado
  • 1 huevo batido (para pincelar)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 rebanada

Eiwitten 3.81 g
Calorieën 1050 kJ / 251 kcal
Vetten 10.14 g
Vezels 3.76 g
Koolhydraten 32.49 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...