Focaccia al romero (sin gluten)

Focaccia al romero (sin gluten)

4.7 64 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
6 raciones

Ingrediënten

  • 400 g de agua
  • 25 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
    1 sobre de levadura de panadería deshidratada, (consultar lista FACE)
  • 200 g de harina de arroz casera (o certificada sin gluten)
  • 200 g de harina panificable sin gluten Adpan®
  • 1 cucharadita de sal
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra para pincelar (y 1-2 cucharadas más para engrasar)
  • 2 - 3 pellizcos de sal gorda
  • 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas, lavadas y secas)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 3.02 g
Calorieën 1180 kJ / 282 kcal
Vetten 5.73 g
Vezels 3.19 g
Koolhydraten 50.11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...