Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de agua
-
25
g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
of 1 sobre de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE) - 200 g de harina de arroz casera (o certificada sin gluten)
- 200 g de harina panificable sin gluten Adpan®
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de oliva virgen extra, para pincelar (y 1-2 cucharadas más para engrasar)
- 2 - 3 pellizcos de sal gorda
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas, lavadas y secas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1180 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 3.02 g
- Koolhydraten
- 50.11 g
- Vetten
- 5.73 g
- Vezels
- 3.19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan exprés sin gluten
1u.
Pizza tropical sin gluten
1u.
Scones sin gluten
30min
Crostata con salami y queso (sin gluten)
1h 20min
Bagels sin gluten
1u. 50min
Piadinas sin gluten
45min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2u. 50min
Focaccia rústica sin gluten
2h 40min
Pan árabe sin gluten
1u. 30min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Pan de brioche sin gluten
2u. 50min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2u. 50min