Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de agua
-
25
g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
of 1 sobre de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE) - 200 g de harina de arroz casera (o certificada sin gluten)
- 200 g de harina panificable sin gluten Adpan®
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de aceite de oliva virgen extra, para pincelar (y 1-2 cucharadas más para engrasar)
- 2 - 3 pellizcos de sal gorda
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas, lavadas y secas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1180 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 3.02 g
- Koolhydraten
- 50.11 g
- Vetten
- 5.73 g
- Vezels
- 3.19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Focaccia rústica sin gluten
2h 40 min
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2 godz.
Pan árabe sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan exprés sin gluten
1h
Gofres sin gluten
50 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 godz.