Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de harina de trigo
- 120 g de mantequilla fría (en trozos pequeños) y 1 cucharadita más para untar el molde
- 1 huevo
- 1 - 2 pellizcos de sal
Relleno y horneado
- 500 g de puerro (solo la parte blanca) en trozos
- 50 g de mantequilla
- 400 - 500 g de queso gallego (tipo Arzúa-Ulloa) en trozos
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de leche
- 3 huevos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2245 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 39.5 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de calabaza y queso feta
2h 20min
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45 Min
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Quiche Lorraine
50min
Quiche de calabacín con jamón york
1h
Quiche de cebolla
1h
Empanadillas de puerro y queso
1h
Quiche con verduras de primavera
50min
Tarta salada de puerros
1h 10min
Quiche de puerro y tomate (sin gluten)
1h 10min
Quiche de espinacas y requesón (sin gluten)
1h 20min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1h 10min