Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de leche
- 50 g de mantequilla en trozos (y un poco más para untar el molde)
- 50 g de azúcar
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Rellenos
- 50 g de queso emmental en trozos
- 50 g de jamón de York
- 100 g de chorizo cortado en 3-4 rodajas
- 100 g de dulce de membrillo cortado en dados de 2x2 cm
Horneado
- 1 huevo batido para pintar el pan
- 1 cucharada de semillas de amapola para espolvorear
- 1 cucharada de semillas de sésamo tostado para espolvorear
- Voeding
- per 1 raciones
- Calorieën
- 604 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 4.47 g
- Koolhydraten
- 21.95 g
- Vetten
- 4.31 g
- Vezels
- 1.07 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panecillos tiernos para desayuno
2 godz. 20 min
Focaccia rellena
4h 20min
Panecillos tiernos con queso cremoso
1 godz. 45 min
Bollitos para la cena
1h 40min
Baguette
3h 45min
Pan de leche
2 godz. 20 min
Panes pita
1 Std. 50 Min
Panecillos de aceite
1h 25min
Pan de molde con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Medias noches
1 godz. 20 min
Pan de molde
3h
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2h