Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g lentilhas verdes
- 1200 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 2 c. chá de sal
- 2 robalos pequenos (900 g aprox.)
- 80 g chalota
- 2 dentes de alho
- 20 g manteiga
- 40 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 15 g aneto, só as folhas
- 20 g vinagre
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 6411.2 kJ / 1532.3 kcal
- Eiwitten
- 229.5 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 37.7 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 1955.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papelotes de pescada com legumes verdes
30 Min
Peixe à putanesca
30 Min
Legumes a vapor com molho de tomate
30 Min
Pescada cozida com cebolada de cogumelos
40 dk
Lentilhas com salmão em lascas
35 dk
Cozer 500 g de ameixa
Geen beoordelingen
Risoto de cevada perolada, agrião e espargos
1 Std. 15 Min
Salada de lentilhas com vinagrete de coco
1sa 30 dk
Risoto de abóbora e borrego
50 Min
Peito de galo em papelote, manteiga de ervas e gengibre com jardineira
50 Min
Pasta de amêndoa
5 Min
Papelote de pescada com laranja com cuscuz de tomate, pimentos e cebola roxa
35 dk