Compatibele versies
Salmão com crosta de pesto de tomate seco e arroz de legumes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g lombos de salmão s/ pele (4 unid. aprox.)
- 100 g tomate seco, em óleo escorrido
- 30 g concentrado de tomate
- 2 dente de alho
- 10 g mel
- 50 g pão ralado
- ¾ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- 70 g cebola
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar e regar
- 150 g brócolos, só os floretes
- 150 g pimento cortado em cubos (1,5 cm aprox.)
- 200 g mistura de arroz selvagem
- 600 g água
- 1 - 1 ½ c. chá de caldo de legumes caseiro
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3335.7 kJ / 797.3 kcal
- Eiwitten
- 48.5 g
- Koolhydraten
- 91.7 g
- Vetten
- 30.9 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 17.7 g
- Natrium
- 722.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratinado de legumes e queijo
45 Min
Frango com gengibre, arroz e molho de amendoim
1sa
Frango com arroz selvagem e salada de pepino e tomate
35 dk
Coxas de frango com puré de cenoura
8h 45min
Empadão de peru
1h 55min
Salmão e feijão-verde em papelote
35 dk
Mac & cheese com kimchi
50 Min
Arroz de costeleta de porco ao estilo de Hong Kong
1sa 30 dk
Boboti (carne picada assada com especiarias)
1 Std. 10 Min
Salmão no forno com tomate seco
30 Min
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1sa
Almôndegas com legumes estufados
45 Min