Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 400 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 100 g Lauch, in Stücken
- 1000 g Wasser
- 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
- 2 EL Olivenöl
- 300 g frische Pilze (Eierschwammerl, Steinpilze, Champignons), in Scheiben
- 200 g vegane Sahne (z.B. Sojasahne oder Cashewsahne)
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Weißweinessig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 914 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50min
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45min
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30min
Paradeisersuppe mit Basilikumcreme (vegan)
35min
Veganer Eiaufstrich
10min
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1h 20min
Karfiolsuppe mit gelben Linsen
35min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45min
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1h 40min
Erdäpfelgulasch (vegan)
1 Std. 10 Min
Erdäpfel-Schwammerl-Gulasch
1h
Vegane Eierspeise
10min