Erdäpfel-Schwammerl-Suppe (vegan)

Erdäpfel-Schwammerl-Suppe (vegan)

4.5 197 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 45min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken
    400 g
  • Lauch in Stücken
    100 g
  • Wasser
    1000 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
    4 TL
  • Olivenöl
    2 EL
  • frische Pilze (Eierschwammerl, Steinpilze, Champignons), in Scheiben
    300 g
  • vegane Sahne (z.B. Sojasahne oder Cashewsahne)
    200 g
  • Salz nach Geschmack
    1 - 1 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Weißweinessig
    1 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 5 g
Calorieën 914 kJ / 218 kcal
Vetten 16 g
Vezels 3.2 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...