Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 400 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 100 g Lauch, in Stücken
- 1000 g Wasser
- 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
- 2 EL Olivenöl
- 300 g frische Pilze (Eierschwammerl, Steinpilze, Champignons), in Scheiben
- 200 g vegane Sahne (z.B. Sojasahne oder Cashewsahne)
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Weißweinessig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 914 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch (vegan)
1 godz. 10 min
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30 min
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1 Std. 20 Min
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1 Std. 20 Min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1 Std. 40 Min
Paradeisersuppe mit Basilikumcreme (vegan)
35 Min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50 Min
Spargel-Dill-Suppe
25 Min
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1 Std. 40 Min
Germknödel mit Mohn (vegan)
1h 30min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45min