Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft
- 250 g veganes Joghurt, natur
- 100 g veganer Sauerrahm (z.B. Crémesse oder selbst gemacht)
- 1 - 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst, nach Geschmack
- 1 ½ TL Salz
- 2 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken
- 80 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 40 g Kartoffelstärke
- 6 EL Rapsöl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1237 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45 min
Erdäpfelsackerl mit Mangold und Pilzen (vegan)
1h 30min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1h
Kichererbsenbällchen mit Süßkartoffelpüree (vegan)
45 min
Paradeisersuppe mit Basilikumcreme (vegan)
35 min
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1h 15min
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1h 20min
Erdäpfelgulasch (vegan)
1h 10min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1h 20min
Vegane Eierspeise
10min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1 Std. 25 Min