Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)

Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)

4.6 376 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • frische Dille Spitzen abgezupft
    4 Stängel
  • veganes Joghurt natur
    250 g
  • veganer Sauerrahm (z.B. Crémesse oder selbst gemacht)
    100 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst nach Geschmack
    1 - 2 EL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Msp.
  • Erdäpfel, festkochend geschält, in Stücken
    500 g
  • Frühlingszwiebeln in Stücken
    80 g
  • Kartoffelstärke
    40 g
  • Rapsöl zum Braten
    6 EL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 8 g
Calorieën 1237 kJ / 296 kcal
Vetten 11 g
Vezels 5.4 g
Koolhydraten 40 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...