Compatibele versies
Karottenspätzle mit Petersilienöl und Radieschensprossen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Petersilienöl
- 30 g frische Petersilie, Blättchen und feine Stängel
- 80 g Sonnenblumenöl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Salz
Karottenspätzle
- 450 g Karotten, in Stücken
- 100 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 1 EL Sonnenblumenöl
- 3 TL Salz
- 250 g Weizenmehl, griffig
- 1 Msp. Kurkuma, gemahlen
- 2 Eier (Größe M)
- Radieschensprossen, zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2044 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Couscousknöderl mit Sesam
40min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1h 5min
Kürbisrösti mit Schnittlauchsauce
35min
Quinoa Nuggets
1h
Tomatenspätzle
15min
Germknödel mit Wildkräutern und Paradeisragout
1 Std. 25 Min
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55min
Kürbis-Serviettenknödel mit Pilz-Spinat-Rahm
45min
Polenta-Taler
1 Std. 10 Min
Spinat-Käse-Spätzle
20min
Kürbisspätzle (Österreich)
1h
Erdäpfel-Gnocchi
1 Std. 50 Min