Compatibele versies
Karottenspätzle mit Petersilienöl und Radieschensprossen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Petersilienöl
- 30 g frische Petersilie, Blättchen und feine Stängel
- 80 g Sonnenblumenöl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Salz
Karottenspätzle
- 450 g Karotten, in Stücken
- 100 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 1 EL Sonnenblumenöl
- 3 TL Salz
- 250 g Weizenmehl, griffig
- 1 Msp. Kurkuma, gemahlen
- 2 Eier (Größe M)
- Radieschensprossen, zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2044 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Kürbisspätzle (Österreich)
1h
Polenta-Pizza
1h 10 min
Süßkartoffel-Schupfnudeln mit Salbei
1h 10 min
Spinat-Käse-Spätzle
20 Min
Kartoffelstrudel
1h 30min
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55min
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Knödelteig-Schnitten
35min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Reis-Zucchini-Puffer
50min
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1h 25 min
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55min