Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fleischbällchen
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 - 2 rote Chilischoten, frisch, entkernt, nach Geschmack
- 20 g Kapern, eingelegt
- 40 g Pinienkerne
- 400 - 500 g Faschiertes (vom Rind)
- 1 Ei
- 40 g Semmelbrösel
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
Gemüse-Sugo und Fertigstellung
- 40 - 50 g Schalotten, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 4 Stück Sardellenfilets, in Öl eingelegt
- 20 g Olivenöl
- 2 Dosen stückige Tomaten (ca. 800 g)
- 200 g Wasser
- 10 g Tomatenmark
- 1 TL Salz, etwas mehr für das Gemüse
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Zucker
- 80 g geräucherter Bauchspeck, in dünnen Scheiben
- 3 EL Olivenöl
- 300 g Fenchelknollen
- 150 g Zucchini
- 400 g grüner Spargel
- 100 g schwarze Oliven, entkernt
- 150 g Cherrytomaten
- 500 g Spaghetti, getrocknet
- frisches Basilikum, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3346 kJ / 799 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 11 g
Alternatieve recepten
Melanzani sous-vide
40 min
Risotto mit Wildbrokkoli
40 min
Seewinkler Gemüselasagne
2 godz. 20 min
Menü: Petersiliencremesuppe, Gemüse-Lachs-Päckchen & Crème Brûlée
55 min
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
35 Min
Wiener Kochsalat mit Erbsen, Rösti und Ei
55 min
Sommer Bolognese Bowl
35 Min
Grüne Gemüsesuppe
35 Min
Kaiserschmarrn vom Grill
40 min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1 Std.
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40 min
Erdäpfel-Schwammerl-Gulasch
1 Std.