Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'huile neutre
- 800 g de viande de bœuf à bourguignon, détaillé en cubes
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 250 g d'oignons
- 20 g de farine de blé
- 650 g de bière brune
- 200 g d'eau
- 2 c. à soupe de cassonade
- 3 tranches de pain d'épices, émiettées
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 morceau de carotte, piqué avec 1 clou de girofle
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2603 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 62.3 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ficelles picardes
2h
Effiloché de canard aux pêches
1 godz.
Flamiche aux chicons et maroilles
2h
Welsh rarebit
30 Min
Filet de bœuf farci et son glaçage à la grenade
1h 45min
Beef and ale pie
3hod. 20min
Poulet aux endives à la crème de maroilles
30 Min
Waterzooï
1 godz. 15 min
Croquettes de crevettes
14h 30min
Parmentier de boeuf au vin rouge
12h
Cramique
2h
Tarte au libouli
2hod. 45min