Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 brins d'estragon frais, équeutés
- 3 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 50 g d'échalotes
- 60 g de beurre demi-sel
- 800 - 900 g de viande de lapin, en morceaux (cuisses et râbles)
- 25 g de cognac
- 100 g de vin blanc
- 400 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- 800 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 20 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1724 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Paupiettes de veau et petits légumes
1 Std.
Navarin d'agneau
1h 15 min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Pot-au-feu de pintade
1h 20min
Alicuit de canard
1 Std.
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Lapin marengo
1 Std.
Poule au pot béarnaise
2 godz. 15 min
Lapin à la provençale
1 Std.
Pintade au chou
1 Std. 10 Min
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min