Compatibele versies
Tournedos, sauce au poivre vert et pommes duchesse
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les pommes duchesse
- 500 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 50 g de beurre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 jaunes d'œufs
Les tournedos et la sauce au poivre vert
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 2 c. à café de poivre vert
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tournedos
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2513.8 kJ / 600.8 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 35.8 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Sauce au poivre
25min
Sauce béarnaise
20min
Sauce béarnaise
20min
Sauce béarnaise
40min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1h 25min
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2h
Côte de bœuf, sauce moutarde
2h
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1h 15 min
Sauce à l'oseille
35min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1h 25min
Sauce bordelaise
45min
Sauce tartare
10min