Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Verjus
- 800 g Wasser
- 20 g Tapiokaperlen, klein
- 250 g Suppengemüse (z.B. Karotte, gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken (ca. 2 cm)
- 100 g Stangensellerie, in Stücken
- 40 g Wermut (z.B. Noilly Prat)
- 70 g Weißwein, trocken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Wacholderbeere
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 1 ½ TL Meersalz
- 250 g Karotten, in Streifen (ca. 7 mm)
- 150 g Gelbe Rüben, in Streifen (ca. 7 mm)
- 1 Lauchstange, in Ringen (ca. 5 mm)
- 100 g Petersilienwurzeln, in Streifen (ca. 7 mm)
- 6 Forellenfilets, geräuchert (ca. 700-900 g)
- 200 g Butter, in Stücken
- ¾ TL Rauchsalz
- 1 Msp. weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Eidotter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2208 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Spargelcremesuppe
40 Min
Zabaglione
15min
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35min
Gefüllte Tomaten
45min
Krapfen | Powidl | Mohn | Malz
6h 15min
Fischbrühe
30 min
Erdäpfelsuppe | Morcheln | Lauch
1h 45min
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35min
Dotterravioli | Spinat | Trüffel
5 Std. 10 Min
Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
3h 45min
Fruchteis
5 Min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min