![Forelle | Wurzel | Tapiokakaviar | Rauch Forelle | Wurzel | Tapiokakaviar | Rauch](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4A28B2CD-97BB-437B-8B97-4A0F50C0E54B/Derivates/2DC62188-954A-4762-86AA-7290664405E9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Verjus
- 800 g Wasser
- 20 g Tapiokaperlen, klein
- 250 g Suppengemüse (z.B. Karotte, gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken (ca. 2 cm)
- 100 g Stangensellerie, in Stücken
- 40 g Wermut (z.B. Noilly Prat)
- 70 g Weißwein, trocken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Wacholderbeere
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 1 ½ TL Meersalz
- 250 g Karotten, in Streifen (ca. 7 mm)
- 150 g Gelbe Rüben, in Streifen (ca. 7 mm)
- 1 Lauchstange, in Ringen (ca. 5 mm)
- 100 g Petersilienwurzeln, in Streifen (ca. 7 mm)
- 6 Forellenfilets, geräuchert (ca. 700-900 g)
- 200 g Butter, in Stücken
- ¾ TL Rauchsalz
- 1 Msp. weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Eidotter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2208 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Curryhuhn
2h 40min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Hühnerbrust
40 мин.
Anko-Eis
10h 10 min
Mohnsoufflés
1 godz.
Erdäpfelsuppe | Morcheln | Lauch
1ч. 45 мин.
Maronen-Nougat-Milch
15min
Schneenockerl
30 min
Kohlrabi mit Ringelblumen-Sauce und Lachsforelle
55 min
Gedämpfte Grießstruderl mit Brombeersauce (vegan)
1ч. 20 мин.
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35 min
Zypriotische Rindfleischpäckchen mit Reis
1 godz.
Litschi Panna Cotta mit Rosenwasser-Sirup
4h 30min