Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 gambas frescas enteras sin pelar
- 40 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 100 g de zanahoria
- 30 g de apio en trozos
- 20 g de mantequilla
-
50
g de cava
of 50 g de vino blanco - 400 g de agua
- 12 mejillones frescos limpios
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de clavo molido
- 3 - 6 cebollitas francesas
- 6 cigalas enteras crudas medianas
- 80 g de puerro cortado en rodajas de 1 cm
- 100 g de calabacín cortado en cuñas
- 6 filetes de pescado blanco (lenguado, lubina, mero, rape, salmón), de aprox. 150 g c/u
- 2 yemas de huevo
- 40 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2002 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 66.5 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1342.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema con rape y gambas
30min
Paletillas de cordero asadas
2h 40min
Minipastel de pescado y marisco
40min
Canelones de carrilleras con setas
2u.
Crema de calabaza y langostinos
45min
Sorpresas de pollo con cebollitas caramelizadas
1u.
Paletillas de cordero asadas con milhojas de patata
1h 45min
El brioche de Paco Torreblanca
9 godz.
Cordero confitado con especias navideñas y miel
1h 45min
Menú de Navidad
2u. 30min
Crema de rabanitos con queso fresco de cabra
3h 20min
Allipebre de rape
45min