![Waterzooi con cigalas Waterzooi con cigalas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/67183C70-63CC-42D3-9A0D-F6DEE14959A3/Derivates/D25D9519-B765-46A8-8663-EFCCD999C9E2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 gambas frescas enteras sin pelar
- 40 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 100 g de zanahoria
- 30 g de apio en trozos
- 20 g de mantequilla
-
50
g de cava
of 50 g de vino blanco - 400 g de agua
- 12 mejillones frescos limpios
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de clavo molido
- 3 - 6 cebollitas francesas
- 6 cigalas enteras crudas medianas
- 80 g de puerro cortado en rodajas de 1 cm
- 100 g de calabacín cortado en cuñas
- 6 filetes de pescado blanco (lenguado, lubina, mero, rape, salmón), de aprox. 150 g c/u
- 2 yemas de huevo
- 40 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2002 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 66.5 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1342.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1u. 10min
Mero asado con carabineros y ragú de setas
40min
Pollo al brandy con ciruelas y piñones
45min
Caldeirada marinera de mero
50 мин.
Langosta encebollada a la menorquina
40min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1u. 10min
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
1u. 40min
Pastel frío de pisto
3h
Langostinos al romesco
15min
Crema de gambones
45min
Gambones gratinados
30min
Conejo asado al chimichurri con guarnición de zanahorias
1h