
Compatibele versies
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 asperges vertes détaillées en trois (pointes, corps et talons) (conserver les épluchures)
- 1 bouquet de persil frais équeuté (garder les tiges)
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 200 g d'eau
- ½ c. à café de gros sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 pincée de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
- 8 noix de saint-jacques
Le sabayon aux herbes
- 4 jaunes d'œufs
- 1 c. à café de vinaigre de xérès
- 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 4 olives noires détaillées en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 455 kcal / 1911 kJ
- Eiwitten
- 62.5 g
- Vetten
- 18 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vezels
- 1.3 g