Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g beef sirloin, cut into cubes (approx. 4 x 4 cm)
- 250 g spring onions, cut into halves (approx. 3 stalks)
- 100 g pickled gherkins, drained
- 2 eggs, hard-boiled
- 1 onion, cut into pieces (approx. 150-200 g)
- 2 sprigs fresh parsley (leaves only)
- 2 sprigs fresh chervil (leaves only)
- 4 fresh tarragon leaves
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 80 g ketchup
- 1 tbsp Worcestershire sauce (optioneel)
- 3 tbsp capers
- 1 tsp fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Steak Tartare
15 Min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 Min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 Min
Lemon Avocado Sauce
35min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 Min
Spiced nuts
45 Min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 Std.
Steak tartare
10 min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2 Std.
Spaetzle
35min