Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g beef sirloin, cut into cubes (approx. 4 x 4 cm)
- 250 g spring onions, cut into halves (approx. 3 stalks)
- 100 g pickled gherkins, drained
- 2 eggs, hard-boiled
- 1 onion, cut into pieces (approx. 150-200 g)
- 2 sprigs fresh parsley (leaves only)
- 2 sprigs fresh chervil (leaves only)
- 4 fresh tarragon leaves
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 80 g ketchup
- 1 tbsp Worcestershire sauce (optioneel)
- 3 tbsp capers
- 1 tsp fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steak tartare
10min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5min
Tiramisu
5h 20 min
Beef Wellington (Ben) Metric
10h 10 min
Steak Tartare
15min
Spaetzle
35 min
Gazpacho
1h 15 min
Peppers stuffed with salted cod brandade
Geen beoordelingen
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Crema catalana
40 min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1h