Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g onions, cut into quarters
of 100 g spring onions, cut into pieces - 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, thinly sliced
- 1 red chilli, deseeded
- 30 g fresh parsley, leaves only
- 30 g fresh coriander, roughly cut, plus extra to garnish
- 60 g olive oil
- 1 lemon, juice only
- 1 tsp salt, plus one pinch extra
- 600 g monkfish fillet, skinless, boneless, cut into 4 pieces
- 30 g fresh mint, leaves only, plus extra to garnish
- 180 g carrots, cut into pieces (3 x 3 cm)
- 100 g turnips, cut into pieces (3 x 3 cm)
- 150 g potatoes, cut into pieces (3 x 3 cm)
- 1 preserved lemon, cut into quarters (see tip)
- 1 pinch freshly ground black pepper, adjust to taste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground turmeric
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 pinch ground cinnamon
- 550 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Zesty avocado with crab
10 Min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 Std. 30 Min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45min
Empress Rice with Crème Anglaise
2h
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Seafood bisque
1 Std. 10 Min
Papaya Sorbet
15 Min
Fish Stew
45min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min