Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de pulpa de calabaza en dados de 3 cm
- 1 chile fresco (sin semillas) en juliana fina (optioneel)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 - 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 3 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 3 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 80 g de mantequilla en trozos
- 550 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
- 250 g de quinoa en grano (aclarada y escurrida)
- 80 g de nata líquida
- 2 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas, troceadas a mano)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2547 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 49.3 g
- Vetten
- 35.8 g
- Vezels
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de quinoa con setas y champiñones
40min
Hamburguesas de mijo
55 min
Quinoa con verduras y salsa tahini
45min
Gratén de berenjena, calabacín y lentejas rojas
1 Std.
Moussaka de lentejas
2 Std. 20 Min
Risotto de cebada perlada
1 Std.
Guiso de quinoa, calabaza y calabacín
30min
Quinoa con guisantes y pesto de almendras
25 Min
Risotto de quinoa a la provenzal
30min
Curry de lentejas y calabaza al vapor
1 Std. 15 Min
Risotto de remolacha y queso de cabra
45min
Sarraceno con tomates cherry y albahaca (sin gluten)
35min