Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de pulpa de calabaza en dados de 3 cm
- 1 chile fresco (sin semillas) en juliana fina (optioneel)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 - 2 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- 3 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 3 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 80 g de mantequilla en trozos
- 550 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
- 250 g de quinoa en grano (aclarada y escurrida)
- 80 g de nata líquida
- 2 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas, troceadas a mano)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2547 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 49.3 g
- Vetten
- 35.8 g
- Vezels
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de cebada perlada
1h
Curry de lentejas y calabaza al vapor
1h 15min
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1 godz. 20 min
Risotto de quinoa a la provenzal
30 min
Soufflé de espinacas y dos quesos
35min
Crumble de verduras con frutos secos
1h
Quinoa con guisantes y pesto de almendras
25min
Risotto integral al aroma mediterráneo
1h
Cuscús con zanahoria, pimientos y pipas de calabaza
15min
Pilaf de lentejas y bulgur con calabaza
50 Min
Risotto de remolacha y queso de cabra
45min
Curry de batatas y brócoli
20 Min