Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de dientes de ajo
- 20 g de jengibre fresco en trozos
- 1 - 2 chiles verdes frescos (sin pedúnculo ni semillas)
- 20 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de cúrcuma molida
- 1 ½ cucharadas de semillas de cilantro
- 10 g de lemon grass fresco
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 558 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 1.8 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40min
Curry verde thai vegetariano y arroz al horno con lemon grass
1 godz. 20 min
Curry en polvo - Subcontinente indio
10min
Curry verde tailandés de pollo (Kaeng khiao waan) - Tailandia
45 min
Curry massaman (Ternera al curry rojo)
45 min
Curry indio de verduras
40min
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55min
Sopa de pollo y leche de coco (Tom kha kai) - Tailandia
45 min
Sopa agridulce de langostinos (Tom Yum Goong) - Tailandia
25min
Garam masala - Subcontinente indio
5 min
Mejillones en curry blanco - Sri Lanka
30 min
Curry de pollo ceilandés (Koththu roti) - Sri Lanka
1 godz. 20 min