Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de repollo blanco sin el tronco (cortado en trozos regulares)
- 100 g de rabanitos limpios sin pelar
- 8 ramitas de perejil fresco limpio y seco (solo las hojas)
- 20 g de vinagre
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 418 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 3.55 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salteado de repollo y calabaza
15 Min
Guarnición de lombarda
30 Min
Ensalada de lombarda, manzana y zanahorias con pasas
5min
Ensalada de vegetales
5min
Ensalada de pepinos, rabanitos y pimientos
10 Min
Ensalada nórdica de repollo y manzana con salmón ahumado
10 Min
Ensalada de lombarda y pera
10 Min
Cuscús de coliflor y verduras crudivegano
20 Min
Ensalada japonesa de pepino con aliño aromático de hierbas
15 Min
Ensalada coleslaw con huevo y lechuga
10 Min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 Min
Coleslaw con salsa de rabanitos
5min