Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmuera
- 1000 g de agua
- 20 g de sal
Fermentación
- 1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
- 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
- 16 granos de pimienta negra
- Voeding
- per 1 tarro
- Calorieën
- 481 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 0.2 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de trigo sarraceno con pollo
40min
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45 min
Gomasio con alga nori
5 min
Crema de apio nabo con perlas de plancton y erizos
1 godz. 15 min
Coles de Bruselas con castañas
30 min
Hojas de repollo rellenas de mijo con salsa de setas
1h 40min
Ensalada de verduras en tarro crudivegana
15min
Chucrut
96h
Tirabeques crujientes y picantes
15min
Conserva de salsa de tomate con aceitunas
1 godz. 20 min
Confitura de frutos rojos y chía crudivegana
12 godz. 15 min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25h 50min