Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmuera
- 1000 g de agua
- 20 g de sal
Fermentación
- 1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
- 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
- 16 granos de pimienta negra
- Voeding
- per 1 tarro
- Calorieën
- 481 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 0.2 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de lentejas y calabaza al vapor
1sa 15 dk
Kale, broccolini y arándanos con almendras
30 min
Kimchi de verduras
48h
Ensalada de lombarda y pera
10 Min
Chutney de pera y jengibre
1h
Zanahorias fermentadas
84h 30min
Gomasio con alga nori
5 Min
Calabacín encurtido en aceite
3h 20min
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20 min
Mantequilla de avellanas y pipas de girasol
8 Std.
Tarta de arroz con dulce de judías azuki
8h 30min
Chutney de manzana
20 min