Remolacha fermentada

Remolacha fermentada

3.5 11 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 72u.
4 tarros

Ingrediënten

Salmuera
  • 1000 g de agua
  • 20 g de sal
Fermentación
  • 1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
  • 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
  • 16 granos de pimienta negra

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 tarro

Eiwitten 3.9 g
Calorieën 481 kJ / 115 kcal
Vetten 0.2 g
Vezels 6.4 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...