![Remolacha fermentada Remolacha fermentada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/43AF0FCC-70F1-4342-881B-7206FE0B3DA6/Derivates/adf495b3-1457-451c-8856-ae2cf96e5dad.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmuera
- 1000 g de agua
- 20 g de sal
Fermentación
- 1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
- 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
- 16 granos de pimienta negra
- Voeding
- per 1 tarro
- Calorieën
- 481 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 0.2 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gomasio con alga nori
5min
Mantequilla de frutos secos y semillas
10 min
Mantequilla de avellanas y pipas de girasol
8h
Cake salado con okara de almendra (sin lactosa)
9h
Calabacín encurtido en aceite
3 godz. 20 min
Papillote de pencas de acelga
30 min
Chucrut
96h
Chutney de pera y jengibre
1 godz.
Sal de sésamo
20 min
Concentrado de jengibre y limón
1 godz.
Kale, broccolini y arándanos con almendras
30 min
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35 min