Remolacha fermentada
TM5 TM31 TM6

Remolacha fermentada

3.7 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

Salmuera

  • 1000 g de agua
  • 20 g de sal

Fermentación

  • 1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
  • 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
  • 16 granos de pimienta negra

Voeding
per 1 tarro
Calorieën
481 kJ / 115 kcal
Eiwitten
3.9 g
Koolhydraten
21 g
Vetten
0.2 g
Vezels
6.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten