Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lentejas rojas partidas
- 500 g de agua
- 120 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 150 g de pimiento en trozos
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 120 g de vino tinto
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de jengibre molido
- 2 cucharaditas de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 2 berenjenas (en rodajas de 1 cm)
- 40 g de mantequilla (y un poco más para engrasar)
- 500 g de leche
- 40 g de harina
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1428 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 13.64 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 22.64 g
- Vezels
- 4.95 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berenjenas a la parmesana
1hod.
Hamburguesas de lentejas y quinoa
1hod.
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2hod.
Quiche vegetariana con espinacas y pimiento rojo
1hod.
Zoodles con boloñesa rápida de lentejas
15 min
Filetes rusos de lentejas con vinagreta picante de hierbas
30 min
Gratén de berenjena, calabacín y lentejas rojas
1hod.
Pastel de lentejas
1u. 55min
Pilaf de lentejas y bulgur con calabaza
50 Min
Crumble estilo indio
1hod.