Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g de agua
- 3 cucharaditas de sal
- 300 g de cebada perlada lavada y escurrida
- 40 g de cebolleta en trozos (reserve el tallo)
- 5 hojas de albahaca fresca
- 40 g de aceite de oliva
- 70 g de zanahoria en dados de 1 cm
- 100 g de pimiento rojo en dados de 1 cm
- 100 g de calabacín en dados de 1 cm
- 130 g de berenjena en dados de 1 cm
- 30 g de piñones
- 1 - 2 pellizcos de tomillo seco (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 15.8 g
- Natrium
- 911 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de hinojo y manzana
20 min
Risotto de cebada perlada
1h
Ensalada de quinoa y judías blancas con vinagreta de cúrcuma
30 min
Ensalada de trigo sarraceno con pollo
40 min
Falafel con salsa de tomate, pimientos y coco
9 Std. 30 Min
Mijo con pesto de avellanas y brócoli
1h
Ensalada de cebada con naranja
50 min
Ensalada de espelta perlada a la griega
1h
Ensalada de trigo sarraceno y pimientos
50 min
Ensalada de cebada perlada con verduras
45 min
Ensalada de bulgur con rúcula, melocotón y aguacate
35min
Pesto de rúcula y avellanas
5 Min