Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de almendras crudas con piel
- 80 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 70 g de zumo de naranja
- ¼ de cucharadita de canela molida
- 2 cucharaditas de garam masala
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- 30 g de jarabe de agave
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 60 g de arándanos rojos deshidratados
- 5 - 10 g de hojas de cilantro fresco (y alguna más para servir)
- 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 250 g de cebada perlada
- 1200 g de agua
- 1 - 2 naranjas en gajos a vivo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2087 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 78.8 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 1186.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de hinojo y manzana
20 min
Curry vegano de berenjenas
50 Min
Hamburguesa de quinoa con kétchup amarillo
2hod.
Curry vegano con tofu
30 min
Mijo con pesto de avellanas y brócoli
1hod.
Curry de calabaza
40 Min
Mijo al curry con pollo TM6
35 min
Curry katsu de tofu vegano
30 min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50 Min
Carpaccio de rabanitos con pescado
30 min
Galette de berenjenas, tomates cherry y feta (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Hummus de remolacha
10 min