Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de lentejas rojas partidas
- 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 40 g de hojas de perejil fresco
- 40 g de hojas de cilantro fresco
- 100 g de ramilletes de coliflor
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de semillas de cilantro molidas
- 40 - 50 g de zumo de limón
- 30 - 50 g de harina de garbanzos
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 300 g de aceite para freír
- tahini para servir
- pan de pita para servir
- 1 bolsa de hojas variadas de ensalada (mezclum) para servir
- 1 - 2 limones en gajos
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 176.6 kJ / 42.2 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 40.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40min
Falafel de garbanzos
13h
Hamburguesas vegetarianas de remolacha
3h 25 min
Tahini - Oriente Próximo
20min
Chile sin carne
1 godz.
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1 godz. 10 min
Hamburguesas de batata y espinacas
30min
Falafel de judías blancas y chía con salsa de yogur y limón
50min
Hamburguesa de remolacha con cebolla caramelizada
2h 45min
Salsa boloñesa de soja
40min
Hamburguesas de lentejas y quinoa
1 godz.
Hamburguesas de lentejas en pan de remolacha
4 Std. 30 Min