Ensalada de remolacha con vinagreta de perejil

Ensalada de remolacha con vinagreta de perejil

4.1 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 raciones

Ingrediënten

  • 500 - 600 g de remolacha cruda pelada y en trozos (ver sugerencia)
  • 400 g de lentejas cocidas en conserva lavadas y escurridas
  • 500 g de agua
  • 30 g de cebolleta
  • 5 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 90 g de aceite de oliva virgen extra
  • 45 g de vinagre
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1067.3 mg
Eiwitten 12.3 g
Calorieën 1653 kJ / 395 kcal
Vetten 23.3 g
Vezels 10.4 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraten 29.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...