Apparaten en accessoires
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
Voorbereiding. 15min
Totaal 24u. 15min
16 portions
Ingrediënten
-
unsweetened coconut water800 g
Magic chocolate topping
-
dairy free dark chocolate broken into pieces100 g
-
coconut oil50 g
Coconut vanilla sorbet
-
pure maple syrup80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
coconut cream plus extra, if needed200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
18.4 mg
Eiwitten
0.9 g
Calorieën
482.2 kJ /
115.3 kcal
Vetten
8.5 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
8.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hip Hip... Hooray!
85 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Mulled cider sorbet
5u. 15min
Vegan strawberry ice cream
5min
Temaki sushi
1u. 40min
Coconut and Almond Milkshake
10min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5min
Lupini cheese
3u. 20min
Vegan carrot cake with orange frosting
2u. 5min
Vegan hollandaise
10min
Piña colada sorbet
30min
Breakfast sausages
1u. 5min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40min
Banana coconut ice blocks
7u. 15min