Apparaten en accessoires
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
Voorbereiding. 15min
Totaal 24u. 15min
16 portions
Ingrediënten
-
unsweetened coconut water800 g
Magic chocolate topping
-
dairy free dark chocolate broken into pieces100 g
-
coconut oil50 g
Coconut vanilla sorbet
-
pure maple syrup80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
coconut cream plus extra, if needed200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
18.4 mg
Eiwitten
0.9 g
Calorieën
482.2 kJ /
115.3 kcal
Vetten
8.5 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
8.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hip Hip... Hooray!
85 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
Dairy free hot chocolate
10min
Savoury cashew cream cheese
3u. 10min
Coconut rum sauce
15min
Anko Ice Cream
10u. 10min
Fairy doll cake
2u. 20min
Steamed coconut custards
45min
Yoghurt and fruit popsicles
4u.
Chocolate mousse
1u. 10min
Peanut caramel slice
5u. 35min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min
Acai berry bowl
10min