Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 EL Olivenöl
- 200 - 250 g Zwiebeln, in dünnen Scheiben
- 800 g Rindfleisch, aus der Schulter, in Würfeln (2-3 cm)
- 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Streifen
- 3 Knoblauchzehen
- 400 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 250 g Rotwein (z.B. Burgunder)
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Gewürzsträußchen (z.B. Lorbeerblatt, Thymian und Petersilie)
- 200 g Champignons, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1579 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Boeuf Bourguignon
9h 30min
Garnelen-Eintopf
45min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Zitronen-Hähnchen
50min
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15 min
Rinderschmortopf
1h 20 min
Gulasch Stroganoff
1h 10min
Hähnchen-Eintopf mit Spinat
1h
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15 min