Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 800 g Rindfleisch, aus der Schulter, in Würfeln (3 cm)
- 300 g Rotwein
- 2 Stängel Thymian
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz, angedrückt
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 EL Olivenöl
- 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, gewürfelt
- 1 EL Tomatenmark
- 200 g Rindfleischbrühe
- ¾ TL Salz
- 800 g Kartoffeln, festkochend, klein (z.B. Drillinge)
- 10 Schalotten, klein, längs halbiert
- 200 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 20 g Butterschmalz
- 300 g Champignons, geviertelt
- 1 EL Butter
- 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2267 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3 Std.
Kalbsleber venezianisch
40min
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Garnelen-Eintopf
45min
Boeuf bourgignon mit böhmischen Knödeln
26 godz.
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15 min.
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15min
Spanischer Bohnentopf
1 Std. 10 Min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 Std. 40 Min