Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 800 g Rindfleisch, aus der Schulter, in Würfeln (3 cm)
- 300 g Rotwein
- 2 Stängel Thymian
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz, angedrückt
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 EL Olivenöl
- 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, gewürfelt
- 1 EL Tomatenmark
- 200 g Rindfleischbrühe
- ¾ TL Salz
- 800 g Kartoffeln, festkochend, klein (z.B. Drillinge)
- 10 Schalotten, klein, längs halbiert
- 200 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 20 g Butterschmalz
- 300 g Champignons, geviertelt
- 1 EL Butter
- 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2267 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Coq au vin
2 godz.
Kalbsleber venezianisch
40min
Rindfleischstew
1h 40min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9 Std. 15 Min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15min
Perlhuhn Quatre-Épices
50min
Wildschwein-Ragout
1h 30min
Boeuf bourgignon mit böhmischen Knödeln
26 Std.
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Ossobuco
1h 20min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3h
Schweinefilet Vindaloo
2 Std. 30 Min